Lash lift utbildning

Ögonfranslyft

Fluffiga långa mörka ögonfransar är en dekoration av en kvinnas utseende. Ögonen i en sådan ram blir strålande, utseendet är luddigt, utseendet är ljust. Keratin lash lift hjälper till att uppnå önskad effekt. I Stockholm erbjuds utbildning i denna teknik av webbplatsen Beauty World Sweden.

Katalogen innehåller flera kurser med förbrukningsvaror. Vi erbjuder att köpa dem för professionella kosmetologer för att bekanta sig med proceduren för att utföra lyft för ögonfransar. För den praktiska genomgången av kursen behöver du riktiga egna modeller. Du kan bjuda in vänner att hjälpa till att behärska en lovande kosmetisk tjänst och få vackra ögonfransar.

Keratin lash lift Stockholm utbildning

Ett billigt effektivt alternativ till ögonfransförlängningar ger dem fluffighet och förenklar vården. Lyftteknik liknar bioperming:

  • En speciell rulle av silikon är fäst vid det övre ögonlocket.
  • Ögonfransar, snyggt fördelade över rullen, kammas. Deras tips böjer sig uppåt.
  • Protein, keratin, komposition för fixering av lyft, pigment appliceras på hårstrån.

Efter torkning förvärvar de en krökt form, en rik färg. Visuellt ser de fluffiga, långa, ljusa ut. Detta ger utseendet ännu större uttrycksfullhet och skönhet.

Not

Alla ögonfranslyftande formuleringar testas för allergivänlighet. De är säkra för hud och hår. Den enda kontraindikationen är att inte bjuda in gravida kvinnor och ammande mödrar till modellernas roll.

Du behöver inte utföra proceduren om ögonen är inflammerade, vattniga, det finns tecken på en infektionssjukdom. Vänta tills ögons slemhinnor återhämtar sig helt.

Fördelar lash lift utbildning på Beauty World Sweden

I företaget kan du boka rätt antal ögonfranslyftkurser. Flera alternativ för träningsprogram ger valfrihet. Mastering av tekniken gör det möjligt för kosmetologen att:

  • utöka listan över tjänster som erbjuds
  • visa för kunderna att befälhavaren är i trend och håller jämna steg med tiden;
  • Locka nya kunder och öka intäkterna.

Att ta hand om skönhet med hjälp av keratinlyft minskar konsumtionen av mascara och sminkborttagningsprodukter. Riktigt spara pengar och tid på smink.

Har du några frågor? Fråga våra konsulter. De kommer att berätta vilken typ av träning för ögonfransförlängningar i Stockholm att köpa, hur man gör en betalning. Du är alltid välkommen.