Lash lift

Perfekt böjda ögonfransar i 8 veckor med bara en användning!
 

LYFT FRANSARNA I 3 ENKLA STEG

 

LYFTA

Perfect böjda ögonfransar eller ögonbryn med PSL Lash Lift kit på någraminutter.

 

FIXERA

Fixera dina ögonfransar i 8 veckor i sin nya, stärkta position.

 

VÅRDA

Vårda dina ögonfransar och behåll dem friska, kraftiga och sidenmjuka.

 
Baserat på vår mångåriga erfarenhet av att arbeta med produkter för permanent fransböjning lash lift och brow lift har vi utvecklat en högkvalitativ produktlinje som uppfyller de strängaste kraven från proffs inom området. Genom att kombinera dem i PSL ™ Lamination Professional Kit har vi erhållit en kraftfull grund för en oklanderlig lamineringsprocedur oavsett komplexitet och för alla mest krävande kunder.
 
Perfect Silk Lashes NYHETER:
 
LamiMousse™
LamiCleanser™
Lami Lifting Cream
Lami Neutralazing Cream
Lami Keratin™
 
LamiSoupe™
 
1. Steg: Rengöring av fransar innan Lash Lift. Djuprengöring med LamiMousse™. Denna produkt är bekväm att dosera och applicera på ögonbryn/ögonfransar. Den mjuka konsistensen orsakar inte något obehag för klienten. Den rekommenderas för daglig användning som sminkborttagare. Vi rekommenderar att du tar bort produktrester på huden med en svamp indränkt i varmt vatten från ögonbrynen/ögonfransarna med LamiCleanser™.
 
2. Steg: Förberedelse av fransar till Lash lift. Vid behov använder vi Eye Patch Banana Style för att fixera de nedre ögonfransarna. Plåstret har en optimal tjocklek, storlek och luftfuktighet, vilket säkerställer en perfekt passform och komfort under proceduren. Det kan användas som ett fuktgivande medel på grund av närvaron av glycerin i kompositionen.
 
3. Steg: Fixa hårstråna och ge önskad form med hjälp av silikonkuddar och lim för silikonkuddar. Vi erbjuder dig två olika uppsättningar av silikonkuddar, elastiska, lätta att använda, med en speciell avlastning för hårets riktning och med olika storlekar. För att fungera effektivt med Glue for Silicone Pads är det nödvändigt att ta hänsyn till att limmet är vattenlösligt. Således bör fixeringen av hårstråna vara i spetsen, medan basen av hårstråna förblir fri för applicering av Lifting Cream och Neutralizing Cream.
 
4. Steg: Applicera ett enhetligt lager Lifting Cream på de fixerade hårstråna med hjälp av en mikroborste. Låt det sitta under den tid som krävs, beroende på hårets tjocklek. Som vägledning: tunt hår 5 min / medium hår 6 min / tjockt hår 10 min. Efter att tiden har gått, ta bort produkten med en torr bomullsdyna.
 
5. Steg: Välj önskad färg för toning (vi använder ögonbryns-/ögonfranstonen från märket RefectoCil™) och blanda det tillsammans med Oxidant Creme 3% och Neutralizing Cream i lika delar. Vi applicerar ett enhetligt lager på de fixerade hårstråna med en mikroborste. Du måste lämna den under samma tid som i föregående steg. När tiden har gått, ta bort produkterna med en bomullsrondell med LamiCleanser™.
 
6. Steg: För att återställa hårets struktur och ge det täthet och naturlig glans, använd Keratin Serum. Denna produkt är rik på aktiva ingredienser och extrakt. Det kommer snabbt att återställa håret efter kemisk exponering.
 
7. Steg: För att resultatet av Brow Lift proceduren ska skapa en verklig glädje hos klienten kan du göra en ögonbrynsstyling med LamiSoap™. Ögonbrynen blir visuellt större i volym och hårstrånas riktning fixeras. Samtidigt kommer lashlidt ffekten att vara helt naturlig under hela dagen. Observera att du kan erbjuda denna produkt till din kund för hemmabruk.