Pigmenter

Om du vill ge dina kunder en "permanent smink" framgångsrikt bör du vara mycket bekant med ämnet "färg". Vilka färgämnen finns där och hur skapar du önskade nyanser? Hur väl harmoniserar vissa färger med varandra och framför allt hur fungerar de i slutändan i huden?

Det här är det första vi vill berätta om Coloressense, för vi vet hur viktigt det är att du vet att du kan använda ett pigment utan att gå igenom allergiska reaktioner! Coloressens speciella formula gör dem perfekt lämpliga även för den mest känsliga huden. Faktum är att de också är fria från Nikel, tungmetaller, cancerframkallande ämnen (som aromatiska aminer, NDELA och PAH), teratogena substanser och azokomposti. Coloressense testas enligt de strängaste medicinska toleransstandarderna. En extra garanti för dem som vill arbeta i total lugn.

  • inga tungmetaller

  • inget nickel

  • ingen PAH

  • ingen NDELA

  • steril och testad flera gånger

  • vegan

  • inga djurförsök

  • IT-baserad formulering

  • enhetlig pigmentkornstorlek

  • konstant kvalitetshantering

Farväl  till oönskade färg

Med Coloressense säger du farväl till rädslan för oönskade färgförändringar. Coloressense, tack vare det noggranna valet av komponenter, är exceptionellt stabila och därför klarar de inte. Färgen behåller sin kärna och förnekar aldrig dina förväntningar. Realisera fina linjer och definieras omedelbart: Coloressense innehåller "Water of Hamamelis" från den kända astringerande kraften, vilket underlättar korrekt avsättning av pigmentet, speciellt om det används i synergi med Goldeneye-applikatorerna. Coloressense kan användas rent eller blandas ihop. De ska inte blandas med pigment av en annan generation eller serie.

Alltid ett steg framåt

Välj Coloressense i en bekväm steril, engångsdos och endospack. Coloressense testas inte på djur och överensstämmer med alla relevanta bestämmelser.

På grund av den högsta möjliga pigmentdensiteten är Coloressense-pigment perfekt lämpade för någon form av pigmentering och appliceras antingen rent eller blandas beroende på applikationen.

Coloressense
Som ett koncentrat - rent - används de för storskaliga pigmenteringar, t.ex. för skuggning och fullskaliga ritningar.

Färg essense + Easyflow
färg essense koncentrat blandas med Easy Flow ger en hydrofil färgpigment som gör exakta hårstrån ritningar och exakta konturer är lämpliga. Coloressense-koncentratet är mycket flytande, utan att förlora sin opacitet.

Färg essense + TOP HUD
Blandat med huden Top ger färgen koncentrera essense en fet pigment - passar alla pigmente med snabb hand teknik (Pouder) eller glossige pigmente (Stardust Lips). På grund av den höga andelen trollhassel extrakt Hud Topp är uppstrammande och lymphuppdragande och sålunda underlättar behandlingsprocessen.