Kosmetisk pigmentering

Produkter för kosmetisk pigmentering och microblading

Microbladingteknik för 3D ögonbryn pigmentering blir mer och mer populärt för varje år, vilket inte är överraskande . I jämförelse med gammal teknik i permanent makeup ser ögonbrynen naturliga ut. För högkvalitativt arbete behövs verktyg av hög kvalité . Du kan köpa microbladingutrustningn av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser i webbutiken Beauty World Sweden.

Allt för microblading till ett konkurrenskraftigt pris

Ett stort urval av produkter är en av fördelarna med webbutiken Beauty World Sweden . Vi erbjuder professionella kosmetiska verktyg för tatuering och microblading från den kända tyska tillverkaren Goldeneye. Här kan du hitta specialprodukter för alla metoder för kosmetisk pigmentering till konkurrenskraftiga priser.

I webbutiken Beauty World Sweden kan du köpa följande produkter:

  1. nålar, microbladingpennor och tatueringsmaskiner från Goldeyeye ;
  2. pigment;
  3. pennor;
  4. kylande kuddar ;
  5. träningsmattor och dockor ;
  6. ringar för pigment;
  7. linjaler och andra tillbehör.

Här kan du skräddarsy ett starterkit för träning och köpa professionella tatueringsverktyg med extra tillbehör. I webbutiken finns även ett brett urval av förbrukningsvaror. För att enklare hitta microbladingprodukter i webbutiken rekommenderar vi att du går till lämplig kategori i webbutiken . Du kan alltid kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.

Professionella verktyg och utrustning för kosmetisk pigmentering i Stockholm

Alla produkter som presenteras i vårt sortiment har nödvändiga certifikat och uppfyller europeiska standarder. Produkter och förbrukningsvaror för mikroblading och mikropigmentering säljs i slutna sterila förpackningar. För att göra en beställning behöver du registrera dig i vår webbutik och efter att du har blivit godkänd kan du se priser och börja handla.