Kosmetisk pigmentering

Produkter för kosmetisk pigmentering och microblading

Kosmetisk pigmentering teknik för 3D ögonbryn och powder pigmentering blir mer och mer populärt för varje år, vilket inte är överraskande . I jämförelse med gammal teknik i permanent makeup ser ögonbrynen naturliga ut. För högkvalitativt arbete behövs verktyg av hög kvalité . Du kan köpa microbladingutrustningn av hög kvalité till konkurrenskraftiga priser i webbutiken Beauty World Sweden.

Allt för microblading till ett konkurrenskraftigt pris

Ett stort urval av produkter är en av fördelarna med webbutiken Beauty World Sweden . Vi erbjuder professionella kosmetiska verktyg för tatuering och microblading från den kända tyska tillverkaren Goldeneye. Här kan du hitta specialprodukter för alla metoder för kosmetisk pigmentering till konkurrenskraftiga priser.

I webbutiken Beauty World Sweden kan du köpa följande produkter:

  1. nålar, microbladingpennor och tatueringsmaskiner från Goldeyeye ;
  2. pigment;
  3. pennor;
  4. kylande kuddar ;
  5. träningsmattor och dockor ;
  6. ringar för pigment;
  7. linjaler och andra tillbehör.

Här kan du skräddarsy ett starterkit för träning och köpa professionella tatueringsverktyg med extra tillbehör. I webbutiken finns även ett brett urval av förbrukningsvaror. För att enklare hitta microbladingprodukter i webbutiken rekommenderar vi att du går till lämplig kategori i webbutiken . Du kan alltid kontakta oss för att få hjälp och rådgivning.

Professionella verktyg och utrustning för kosmetisk pigmentering i Stockholm

Alla produkter som presenteras i vårt sortiment har nödvändiga certifikat och uppfyller europeiska standarder. Produkter och förbrukningsvaror för mikroblading och mikropigmentering säljs i slutna sterila förpackningar. För att göra en beställning behöver du registrera dig i vår webbutik och efter att du har blivit godkänd kan du se priser och börja handla.

Goldeneye befinner sig på en permanent makeup-marknad som kännetecknas av ständig innovation och växande efterfrågan. I denna dynamiska miljö har Goldeneye reviderat prissättning för att vara mer proaktiva och attraktiva. Goldeneye mål är att tillgodose kunders behov av högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar och samtidigt utveckla vår verksamhet på ett hållbart sätt.
 
Denna prisförändring återspeglar vår förståelse för våra kunders behov och vår strävan att kontinuerligt vidareutveckla oss själva.
 
Vi är mycket glada över att kunna dela med er av några viktiga utvecklingar som har varit på gång inom Goldeneye. Vi har ägnat mycket tid och kraft åt att förfina vår sortiment och prisstruktur för år 2024