Tatuerings apparater

Goldeneye apparater för kosmetisk tatuering. Alla Goldeneye enhet är utrustad och kontrolleras av en Inteligent mikroprocessor. Den intelligenta centrala processor tillåter val av förprogrammerade inställningar för olika procedurer, dvs ögonbryn, eyeliner, läppfärg och medicinska procedurer. Hud struktur och tolerans varierar beroende på den hudområde. Enhetens operativsystem förser bästa nålens hastighet som behövs för att uppnå en optimal pigment retention. Med dessa olika krafter, kan utövaren genomföra alla tillgängliga typ av kosmetisk och medicinsk procedur. Enhetens panel visar programinformation. Alla Goldeneye enheter har ingång för handstycken och en handbrytare (kan användas med eller utan fot pedal).

Varför välja Goldeneye tatuerins apparat för micropigmentering?

Vårt sortiment av apparater för micropigmentering kan du välja det bästa alternativet för att passa dina behov. Oavsett om du börjar med din träning eller en mycket expierenced tekniker vi har den perfekta maskinen för dig.

Hela serien är tillverkad av högkvalitativa komponenter och teknik, och i enlighet med de strängaste europeiska hygienkrav.