Pigment för microblading

Vill du köpa ett högkvalitativt kosmetiskt tatueringspigment, men ständigt stöter på låg kvalitet eller dålig färgändring? Har du problem med bristen på nödvändiga pigment nyanser från en bra tillverkare? Lösningen på problemet är Coloressense pigmenten från tysk tillverkare Goldeneye. Detta är en professionell produktlinje med ISO-certifierad kvalitet och över 20 år erfarenhet.

Varför välja Colorescience Pigmenten från Goldeneye?

Du behöver inte längre spendera tid på att välja hela sortimentet på olika ställen. Allt är redan samlat i en bekväm katalog hos oss. Det enda problemet som du kan stöta på är hur du inte går vilse i olika färger och köper alla nödvändiga för dina kunder.

Den speciella formeln för pigment för kosmetisk pigmentering och microblading från Coloressense är lämplig även för känslig hud. Pigmenterna inkluderar inte nickel eller andra tungmetaller, cancerframkallande ämnen av olika natur - NDELA eller ytaktiva ämnen samt aroma eller alkohol. Bland fördelarna med produkterna kan identifieras sådana egenskaper:

  • Sterila
  • Noggrant testad i laboratoriet
  • Vegansk komposition
  • Inte djurtestat
  • Pigmentkorn med enhetliga storlekar för god fördelning.

Konstant kvalitetskontroll vid olika produktions stadier som utesluter försäljning av substandard varor.
Med Coloressense kommer du för alltid att säga adjö till oönskade färger som ofta uppstår när du använder tvivelaktiga material. En speciellt beredd komposition minskar sannolikheten för allergier till ett minimum.

Tatueringspigment ett steg före

Coloressense pigment är utformat med stabila ingredienser som inte ändrar deras egenskaper och färg. Färgen förblir densamma och kommer helt att uppfylla dina förväntningar. Sammansättningen av färgämnen för tatuering ger "trollhasselvatten". Denna tillsats har en sammandragande kraft som gör att du kan distribuera produkten korrekt.

För maximal effekt, kombinera Coloressence pigment med Goldeneye applikator. Valet är ditt – blanda eller använd pigment i sin rena form. Blanda dock inte Goldeneye-produkter med färgämnen av andra märken, eftersom resultatet och komplikationer blir extremt svårt att förutsäga.

En av de bästa pigmenten för kosmetisk pigmentering i Stockholm

Du har en möjlighet att köpa Colorescience pigment för kosmetisk pigmentering och microblading till tillverkarens pris. Välj produkter i katalogen och var säker på 100% originalitet av varor och kvalitet bekräftad av laboratorietester.

Pigmenter för kosmetika för microblading och andra typer av kosmetiska tjänster är indelade i kategorier. Detta gör att du kan köpa allt du behöver utan problem. Lägg en beställning hos oss och inom en snar framtid får du högkvalitativa pigment för utföra ditt arbete med en ny säkerhet.