Plasma lift

Alla pratar om denna underbara nya behandlingen som kallas "Plasma penna, Plasma Lift Skin tightening". Det ger kunder möjligheten att bli av med rynkor, hudöverflöde på ögonlock och under, åldersfläkar och m.m. Den kommer att lyfta huden utan behov av operation, permanent och relativt smärtfritt. 
Vi erbjuder 1-2 dagar kurser beror på behörighet och vägledande stöd efter åt. Kurs är för dig som vill utöka sin verksamhet.
 
Kontakta oss via mail eller ring om du har frågor.
 
Kursdatum avtalas via mail eller visa datum ligger i bokningssystem
 
 
Alla kurser är lite olika beror på förkunskaper eller sort maskin.
 
Vi har två olika maskiner att välja som kostar lite olika.
 
Och två olika varianter beror på förkunskaper. 
 
1 dag för dig med förkunskaper i hudanotomy.
2 dagar för dig som har inga förkunskaper i hud.
 
Mera om Plasma Lift:
En revolutionerande elektrostatisk teknologi gör det nu möjligt att strama upp slapp hud både i ansiktet och på kroppen, utan vare sig kniv eller injektioner! Behandlingen är helt ytlig, dvs. man sticker aldrig hål eller jobbar inuti huden. Så länge man följer eftervårdsinstruktionerna korrekt finns det inga risker med behandlingen. 
 
Plasma fusion eller Plasma ducsh är en behandling som jämnar ut din hud, hjälper dig med ogämn hudton, minska fina linjer och rynkor, förbätra akne är och bristningar, ger lyster och fukt till din hud. Stark föryngrande effect. Fullt resultat efter 4-6 behandlingar. Behandlingen ske utan synliga skador på huden. Efter behandlingen kan man vara lätt rosa i ansikte som lägger sig inom 1-3 timmar

Användningsområden:

Uppstramning av slapp hud, t.ex.

- hängande ögonlock,

- påsar under ögonen,

- “kalkonhäng”

- “hamsterpåsar” på halsen och kinderna

- Kinder om det är slap hud,

- korrigering av djupare rynkor, fina linjer och ojämn hy.

- korrigering av ärr, bristningar, milier, gropar och ojämnheter.

- korrigering av åldersfläckar, pigmentfläckar och brustna blodkärl.

Fördelar jämfört kirurgi:

- Snabb läkning och återhämtning. Du kan gå till jobbet nästan direkt efter!

- Ingen risk för ärr 

- Ingen risk för att ta bort för mycket hud.

- Hudkvalitén på det behandlade området stärks upp med stark stimulering av kollagen produktion.

Funktion:

- hudcellarna koaguleras.

- egen produktion av kollagen aktiveras.

Plasma pennan har en tipp som konverterar ström till en elektrostatisk impuls. När tippen kommer nära huden skapas en syre-kvävemix som avger en blixt av plasmaljus. Under en tiondels sekund öppnas en mikrokanal i huden och värmen från plasmablixten gör att överflödig vätska ångas ut ur huden i microsekund, vilket resulterar i en omedelbar åtstramning. Den ytliga “skadan” som uppstår stimulerar hudens förnyelse av fibroblaster, som är en viktig del i hudens självläkning och kollagenproduktion.

 

Så går det till:
Området som ska behandlas bedövas med kräm i ca 20 -45 minuter innan behandlingen, beror på vilken salva som används. Det rekommenderas att ta 2 alvedon. 

Därefter “bränner” man med plasmapennan över området som ska behandlas med en utveklad plasma behandling teknik. Det finns tre olika tekniker med olika funktioner beroende på behandlingsområde och syfte. Vid  t.ex. ögonlockslyft bränner man små prickar i ett särskilt 5-punktsmönster, vilket är den mest effektiva metoden för åtstramning av huden.

 

Efter behandlingen:
Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. En del kunder får svulnaden på över- och underlock till den 2-3 dagen som därefter minsk. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några djupa sår kan man mineralsminka över prickarna efter ca 5 dagar.  Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3 -7 dagar. Svullnad kan uppstå de första ca 5 dagarna och börjar gå ner efter 3-4 dagar, och kan dämpas med kylblock. 

 

OBS! Behandlar man ögon kan man få stor svulnad runt ögon tredje eller fjärde dagen.

Viss rodnad kan synas på huden i upp till 6 veckor efter behandlingen. Det är viktigt att skydda den behandlade huden med hög solskyddsfaktor de 3 första månaderna efter avslutad behandling för att undvika risk för hyperpigmentering etc.

 

OBS! Risker med behandling: Sårinfektion, Dålig sårläkning, Hyperpigmentering (spf 50 ska användas i minst 3 månader efter). 

 

Resultat:
Beroende på hudtyp, ålden, område och behandlingens intensitet är resultatet individuellt. Mycket viktig är eftervård med mycket näringsrika och återfuktande samt läkande produkter. Vi rekommenderar i första hand Dm.Cell Post Resurfacing Aid  Cream och andra eftervårds krämer som du hittar i Plasmalift Eftervård via länken.

Yellow Rose återfuktande kräm "Hyaluronic", "Collagen" för äldre kunder, "Relaxant" för yngre personer, "Hydronutrietive" för känsliga. SPF 50 med stam cellar eller CC spf 30 är A och O i tre månader efter plasma pen behandling.

Man kan bara strama åt en viss mängd hud vid varje behandlingstillfälle, så personer med mycket överflödshud kan behöva flera behandlingar. 2-4 behandlingar har visat sig vara optimalt för personer med väldigt mycket överflödig hud.

 

Hållbarhet:
Huduppstramningen som uppnås är permanent, huden fortsätter dock att åldras som vanligt efteråt.
Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat.

Du hittar flera bilder på hundratals våra kunder i vår instagaram @victoriagrepoakademin

Har du frågor om kurs ring 070 482 5115 under lunch tid 12.00 - 13.00