Ögonbryn

Ögonbrynspigmentering Kurser i Stockholm

Professionell utbildning i ögonbrynspigmentering på Beauty World Sweden med Victoria Grepo är en möjlighet att få en högkvalitativ utbildning på kort tid. När det är klart kommer du att kunna öppna ditt eget företag eller utöka flödet av kunder i ett befintligt företag. Ögonbrynstatuering är en grundläggande riktning inom skönhet, som kan fungera som en oberoende tjänst eller vara ett tillägg till andra typer av behandlingar.

Kvalitet träning i ögonbrynstatuering

Kurser om ögonbryn kosmetisk pigmentering är indelade i flera separata områden, som skiljer sig åt i ett antal parametrar:

Träningsprogrammet inom 3D ögonbryn innehåller en obligatorisk läsning av den teoretiska delen, som skiljer sig åt i varaktighet beroende på den valda kursen. Överensstämmelse med säkerhets- och hygienbestämmelser är ett viktigt villkor.

Under utbildningen studerar funktionerna i materialvalet, reglerna för deras tillämpning och arbeta med professionell utrustning med högsta säkerhet. Samtidigt får du teoretisk kunskap och praktiska färdigheter, vilket skapar förutsättningar för effektiv användning av materialet. Samtidigt görs praktiska övningar på papper, latex och egna modeller.

3D ögonbryn microblading metod träning

Det är viktigt att uppfylla alla krav som fastställts för en utbildning inom kosmetisk pigmentering. För att klara den praktiska delen av tatuering måste du ha dina egna modeller. Om ett sådant steg inte är möjligt är Beauty World Sweden redo att tillhandahålla sina egna modeller, men garanterar inte det. Modellerna behandlas kostnadsfri.

Efter att ha tagit en kurs om ögonbrynspigmentering får du all nödvändig kunskap och färdigheter för att utföra självständigt arbete.
Kursavgift innehåller kostnaden för träningsprogrammet och en startkit av nödvändiga verktyg för att utföra procedurer, samt utrustning.

I framtiden är det möjligt att utöka din kunskap inom kosmetisk pigmentering till andra områden, vilket gör att du kan erbjuda mera tjänster för din salong eller studio. Efter träning får du Certifikat som bekräftar dina kvalifikationer.