Microneedling/BB Glow

BB Glow är en koreansk microneedling och är det nyaste inom skönhetsbranschen. Det är utvecklat av koreanska kosmetologer och verkar för ett hälsosamt och strålande utseende. Behandlingen är lämplig för kvinnor och män i alla åldrar.

BB Glow-behandling är en variant av microneedling (fraktionell mesoterapi) där BB-serumet appliceras med hjälp av en microneedling-pen och sterila NANO-nålar som är inte vasa och gör inte fisysk skada i huden. BB Glow kan även användas runt ögonen på grund av processens unika karaktär. Behandling med serum från Dm. Cell, en ledande koreansk tillverkare, ger en strålande och jämnare hudton i både ansiktet och runt ögonen. Du får en omedelbar effekt och den förstärks sedan i upp till två veckor efter behandlingen.

För en mer långvarig effekt i 6-12 månader rekommenderas upprepade behandlingar 2-5 gånger. Hur långvarigt resultatet blir beror på ens hudtyp, livsstil, vilken hudvård man använder och antal gjorda behandlingar.

Har du kunder med mycket känslig hy eller andra hudbesvär? BDR medicinsk microneedling är en dermatologisk behandlingsmetod för olika typer av hudproblem. Innovativ BDR-teknik kombinerat med högeffektiv BDR-dermoskopi och en individualiserad behandlingsplan ger omedelbart synliga resultat. Det är ett mycket effektivt alternativ till invasiv kirurgi.

Välj mellan de olika kurserna nedan och klicka dig vidare för att hitta en tid som passar dig!

Delbetala med Medical Finans

Räntefritt upp till 50 000 kr och upp till 2 år.