Trådar

Victoria Grepo Akademin är distributör av trådar från Sydkorea, CE-märkta och FDA märkta och har IV högstasäkerhetklass av allra högsta kvalitet och används med patenterade ryska tekniker.
 

Vad är trådlyft?

Trådlyft är icke kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring

Trådlyft är en snabb, effektiv och helt ofarlig behandlingsmetod som används för att öka hudens elasticitet och lyfta upp huden. Trådlyft finns idag i flera länder världen över. Med en stark bas i vetenskapen och en välbeprövad säker teknik och produkt är behandlingen marknadsledande inom sitt slag och säker.

Vad är Polydioxanon (PDO)?

PDO-trådarna tillverkade av absorberbara material polydioxanon och polimjölk syra och är vävnadsvänliga, nedbrytbara och helt ofarligt för kroppen, inte allergiska. De stärker hudvävnaden och orsakar kraftfull stimulering av produktionen av sitt eget kollagen, vilket ger huden fasthet och elasticitet.

Trådlyft kan utföras över hela kroppen. De vanligaste behandlingsområden inkluderar ansikte, områdena kring ögon, kinder, dubbelhaka, panna, näsa, mun, veck, hals, armar,  megen och lår. Trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerlig bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende och fastare hud.
 
PDO trådar bryts av i kroppen under ca 12 månader vad stimolerar kollagen växt. Därefter håller effekten i 1-2 år beroende på individens livstil, hälsa och hudtyp.
"Touch up's" under tiden gör även att den föryngrande effekten bibehålls betydligt längre.
 

Polydioxanon (PDO) som används i trådar är ett säkert material som är helt biokompatibelt med mänskliga vävnader, är FDA-godkänt, CE godkänd och har en IV (högsta) säkerhetsklass. 

Fördelar med koreanska PDO trådar:

- PDO trådar har IV (högsta) säkerhetsklass. Trådenstruktur upptar luftkamrar högst 0,001 vikt av tråden. På grund av detta bryts tråden ned jämnt över hela sin längd utan att brytas upp i fragment.

- Medicinskt stål med kol gör nål lättare och det enkelt att kontrollera nålen och kanylen, manövrera i vävnaderna, vilket ger läkaren full kontroll över proceduren.

- Nålarna och kanylerna har den inre diametern  större jamfört med konkurenterna. Detta ger en bekväm installation av tråden och eliminerar dess eventuella problem att tråd fastnar i canulväggarna. Samt minskar riskerna med trauma. Nål enkel gå runt alla arterier.

- Extremt tillförlitlig produktionsprocess: torkning, förpackning i vakuum, värmebehandling i det sista steget gör att tråden bibehåller sin form när den ligger i vävnaden.

- Varje uppsättning trådar steriliseras med etylen oxid. Denna bearbetningsmetod ökar hållbarheten till 2 år.

Vad är PCL trådar?
 
PCL-trådar är polymjölksyra, mer hållbara, ökar på kollagenbildningen och är helt genomskinliga. PCL-trådar bryts ner i kroppen efter ca 24 mån, till skillnad från PDO-trådar som försvinner efter 6-12 månader. När trådarna långsamt byggs in och sedan långsamt försvinner, skapas en kraftfull stimulering i huden som startar en kollagenfabrik att bygga nytt kollagen och elastin och som på så vis åstadkommer en uppstramning och lifting.