Plasma Pen

Plasma pen pris

En speciell plats bland den innovativa utvecklingen av koreanska kosmetologer är upptagen av en Plasma Pen. I Stockholm uppskattade konsumenter av kosmetiska tjänster omedelbart fördelarna med nya föremål.

Onlinebutiken erbjuder Beautyworldsweden.se att köpa Plasma Pen tillsammans med träning och de som redan har ett examensbevis för att arbeta med den här enheten. Katalogen presenterar flera alternativ för lyftanordningar - hudstramning utan skalpell och injektioner. Dessutom erbjuds ett serum med en unik patenterad potent formel.

Priset på en Plasma Pen beror på modell och konfiguration. Kontakta vår specialist. Det hjälper dig att välja rätt modell.

Plasma Pen: priset på skönhet och ungdom

Nyheten har gott om möjligheter inom anti-aging kosmetologi. Dess fördelar är säkerhet och effektivitet. Plasma pen är ett ganska smärtsamt förfarande, så det kräver en stark preliminär anestesi. Enheten kan påverka ansiktets, nackens, händernas, kroppens hud. Pen plasma orsakar inte brännskador, endast lätt rodnad i huden är möjlig.

Under påverkan av hög temperatur reduceras fibrerna i dermis för att erhålla en lyftande effekt. Huden börjar den accelererade produktionen av elastin, kollagen, vilket ökar elasticiteten, gör den slät, fräsch, ung, utan flabbighet och efterliknar rynkor.

Omfattning

Köp en plasmapenna är relevant, eftersom det hjälper till att hantera vanliga defekter i utseende:

  • överhängande av huden över de övre och nedre ögonlocken;
  • kråka fötter, slapp hud, åldersrelaterade rynkor;
  • ärr, post-akne, bristningar, ärr;
  • papillom, vårtor, ojämn hud;
  • hyperpigmentering och ojämn hudton.

En tunn nål i slutet av handtaget leder värmeflödet till önskat område och rör inte huden. Förfarandet är icke-invasivt. Mild doserad effekt ger befälhavaren möjlighet att behandla områden med tunn känslig hud (ögonlock, under ögonen, nacken).

Var kan man köpa en Plasma Pen i Stockholm

Om du behöver en Plasma Pen, köp den till ett attraktivt pris erbjuder onlinebutiken Beauty World Sweden. Produkterna från det koreanska företaget uppfyller internationella CE-standarder. Det kommer att ge professionella kosmetologer möjlighet att tillhandahålla relevanta tjänster inom föryngring och förbättring av utseende.

Välj önskad modell plasma pen, lämna en beställning på webbplatsen. Vår chef kommer att ringa dig så snart som möjligt, svara på frågor, ta en beställning. Leverans är möjlig i Stockholm och andra städer i Sverige. Vi väntar på din ansökan, ring.