Microneedling DR Pen

Micronidling handtag

Återanvändbar Microneedling DR Pen används i kosmetologi för att föryngra huden, eliminera defekter - ärr, streckmärken, akne, celluliter, förstorade porer, skallighet, hyperpigmentering, åldersrelaterade hudförändringar.

Micronidling-tekniken har visat sig bra i skönhetsindustrin. Hon demonstrerade för målgruppen de omfattande möjligheterna med hårdvarukosmetologi. Microneedle-terapi och en Microneedling DR Pen fördröjer den tid då defekter i utseende endast kan elimineras med hjälp av plastikkirurgi.

Funktioner av tekniken

På webbplatsen för Beautyworldsweden.se kan du köpa ett handtag för mikronidling av Dr.Pen. Med sin hjälp applicerar kosmetologen många injektioner på klientens hud. Tunna nålar tränger in i epidermis. Som svar på mikroskador i huden:

  • regenereringsprocessen accelereras;
  • ökar produktionen av kollagen och elastin;
  • återställande föryngringsprocesser förbättras.

Med hjälp av nålar injiceras terapeutiska, kosmetiska, vitaminkomplex, hyaluronsyra i huden. Enhetens effektivitet, enkelhet och säkerhet är den främsta orsaken till utbredd användning i skönhetssalonger och hemma. Professionella kosmetologer försöker köpa en dr.Pen mikronidling penna för att erbjuda kunderna relevanta föryngrande tjänster.

Dr.Pen microneedling – fördelar

Den återanvändbara Dr.Pen microneedle-pennan för microneedling har många fördelar. Enkel, bekväm och säker att använda enheten:

  • förbättrar hudens ämnesomsättning;
  • har en synlig föryngrande effekt;
  • bryter inte mot epidermis struktur;
  • tar bort toxiner från hudens djupa nivåer;
  • orsakar inte biverkningar.

Tekniken ger önskat resultat på ganska kort tid. Efter proceduren behöver klienten inte rehabilitering. Det enda som bör tas om hand är att skydda huden i exponeringsområdet med solskyddsmedel och hygien.

Dr. Pen microneedling är patenterad, uppfyller internationella kvalitets- och säkerhetsstandarder.

I webbutiken Beauty World Sweden i Stockholm kan du köpa Microneedling DR Pen . Alla produkter i katalogen är certifierade. Vi har överkomliga priser och hög kvalitet på kosmetiska produkter.

Kontakta en chef. Se till att den valda Microneedling DR Pen uppfyller förväntningarna. Vi hjälper gärna till, vänligen kontakta oss om urval, användning, betalning.