HIFU

Hifu-maskiner av hög kvalitet i Beauty World Sweden

Köp Hifu-maskiner är relevanta för en effektiv ansiktslyftning utan att utföra operation. Mer moderna modeller används i andra delar av kroppen. Det finns också nya alternativ, där närvaron av vaginala munstycken tillhandahålls.

Principen för Hifu-maskinens funktion är baserad på en delikat ultraljudseffekt på huden och stimulering av naturliga processer för produktion av kollagen. Detta bidrar till att förbättra vävnadens elasticitet, vilket gör att du kan öka kollagen produktion och återställa naturlig, hälsosam hud och återställa normal blodcirkulation.

Vid senaste 7D Hifu behandlingen är obehagliga och smärtsamma känslor nästan helt uteslutna. Sannolikheten för biverkningar från Hifu-maskinen minimeras.

Fördelar med Hifu-enheter

Du kan känna följande fördelar med 7D hifu användning:

  • Snabb och säker återhämtning. Behandlings proceduren tar inte mycket tid och kräver inte lång förberedelse. Riskerna för komplikationer är minimala. Det finns en liten sannolikhet för liten svullnad eller rodnad på behandlad område som efter en kort tidsperiod kommer att försvinna på egen hand. Inga sår!
  • Snabb effektivitet. Du behöver inte slösa tid på återhämtning. Det är nästan omedelbart efter avslutad procedur kommer det att vara möjligt att utvärdera det första erhållna resultatet. Efteråt huden fortsätter arbeta i några månader.
  • Hifu-maskin är lämpliga för förebyggande arbete med åldersrelaterade förändringar och terapeutiska effekter på befintliga brister. Samt fat reducing.
  • Universalitet. Ett flexibelt justeringssystem gör att du kan anpassa maskinen till förändringar i kropp och ansikte i olika åldersgrupper.
  • Noggrannheten i exponeringen för de önskade områdena i huden, vilket säkerställs genom arbetsverktygets punktfokusering och riktningseffekten av ultraljudsvågor.

Närvaron av 7D Hifu utrustning i en skönhetssalong och dess professionella användning gör det möjligt att snabbt betjäna besökare. Samtidigt kommer de att kunna utvärdera resultatet av förfarandet inom en snar framtid.

Var kan man köpa en Hifu-maskin i Stockholm

I webbutiken Beauty World Sweden kan du köpa 5D och 7D Hifu-apparater till tillverkarens pris. Hos oss hittar du olika modeller av Hifu apparater som skiljer sig åt i möjligheten till inställningar, funktionalitet, närvaro eller frånvaro av ytterligare munstycken och andra indikatorer. Vi kommer att ge dig kostnadsfri råd om varje produkt, samt hjälpa dig att välja och köpa en lämplig version av Hifu-maskinen för dina behov. Utbildningen ingår i köp av maskinen. Gör en online beställning för att få professionell utrustning till din skönhetssalong. Det finns 2 års fabriksfel garanti och service.