Maskin för din salong eller klinik

Professionell och högkvalitativ salongutrustning

Effektiviteten av procedurer i en skönhetssalong beror på kvaliteten, tillförlitligheten och funktionaliteten hos den utrustning som används. Bra utrustning är nyckeln till ett framgångsrikt resultat och kundernas hälsa. Hos Beauty World Sweden kan du köpa professionell salongutrustning till konkurrenskraftiga priser i Sverige.

Ett brett utbud av hudvård maskiner och tillbehör

Vi erbjuder både ny och begagnad högkvalitativ utrustning för skönhetssalonger. I sortimentet hittar du ett brett utbud av produkter så som:

  1. hyaluron- och plasmapennor,
  2. maskiner för ansiktsbehandlingar,
  3. funktionella och bekväma stolar,
  4. microneedlingspen,
  5. apparater för HIFU-behandlingar,
  6. utrustning för anticellulitmassage och mesoterapi,
  7. brett utbud av hydrofacialmaskiner.

Alla våra salongutrustning är i bra skick och noggrant testade av våra experter innan de börjar säljas.

Det angivna priset på kosmetolog maskin för skönhetssalonger i Beauty World Swedens webbutik inkluderar utbildning. Våra experter kommer att instruera dig om funktionaliteten och kapaciteten hos den önskade enheten, svara på alla dina frågor och ge användbara rekommendationer för den fortsatta driften av enheten.

Skönhetsutrustning av hög kvalité med leverans inom Sverige

Kvalitetssäkring, bra köpvillkor och förstklassig service är det som gör att vi har många återkommande kunder. Salongutrustning har nödvändiga certifikat med tillhörande fabriksgaranti.

Hos Beauty World Sweden kan du köpa ett brett utbud av skönhetsprodukter och tillbehör till konkurrenskraftiga priser. För våra kunder erbjuder vi support så att kunderna kan känna sig trygga med sitt köp.