Eftervård

Eftervård för plasma lift behandlingen:
Direkt efter behandlingen syns de små brunaktiga prickarna tydligt och viss rodnad och svullnad kan uppstå. En del kunder får svullnad på över- och under ögonlock i 2-3 dagar som därefter minskar. Eftersom behandlingen är ytlig och det inte blir några djupa sår kan man mineralsminka över prickarna efter ca 5 dagar.  Prickarna blir till torra små skorpor som faller av efter 3 -7 dagar. Svullnad kan uppstå de första ca 5 dagarna och börjar gå ner efter 3-4 dagar, och kan dämpas med kylblock. 

Resultat:
Beroende på hudtyp, ålder och behandlingens område är resultatet individuellt. Mycket viktig är eftervård med mycket näringsrika och återfuktande samt läkande produkter som t.ex EGF, FGF, hyaluronic och stem cells. Vi rekommenderar i första hand Dm.Cell Post Resurfacing Aid  Cream, EGF Cream för ansikte och för ögonen Re-sett 4D ögonkräm  från BDR som innehåller allt din hud behöver.

Yellow Rose återfuktande krämer som  "Hyaluronic", "Collagen" för äldre kunder, "Relaxant" för yngre personer.

Prisvärd produkt efterplasma lift behandling för alla sorter område är "Hydro-nutrietive" .

Solskyddande krämer ska vara godkända för applicering på sår och ska användas riktigt i 3 månader. Rikligt betyder var 3:e timme även om det regnar. Vi har att erbjuda olika sorter solskyddskrämer med SPF 50 med stamceller eller CC spf30. För dig som använder makeup kan vi erbjuda Spf 30 från BDR som får appliceras på makeup.