Bedövning

Att få en behandling som kosmetisk tatuering, microblading, laser, plasma lift eller liknande kan säkert vara en mardröm för många på grund av smärta. Det spelar ingen roll om du är en stark person eller någon vanlig individ, det gör ont att få en en behandling som bruter överhuden. En av de främsta anledningarna till att människor undviker de behandlingar är på grund av smärtan i samband med proceduren. Speciellt det gäller kosmetisk tatuering eller plasma lift behandlingar av väldigt känsliga ansikts område som t.ex. ögonen. Bedövningen i detta fall är ett måste.  Bedövningen används 15 -60 minuter före eller under en session för att ge kunder lättnad under tatueringsprocessen och även uppmuntrar dem att komma tillbaka för mer när de inser hur minimal smärtan är under processen.

Ge dina kunder en upplevelse av smärtfri behandling genom att använda bedövnings, lugnande produkter som vi erbjuder i vår webbutik som används av många professionella tekniker i branschen. Våra produkter är säkra och kan användas som tillfällig lättnad för smärta och svullnad på grund av tatuering, permanent make up eller för någon annan smärtkänslig procedur.__________________________________

Ge tid för bedövning att verka! Om du planerar att utföra behandling som tar längre tid, låt bedövningen sitta längre, upp till en timme. (gäller kräm) För att spara din tid ge dina kunder salvan hem i en behållare med så mycket mängd av salvan som behövs. Be kunden att applicera salvan 30-45 min för starkaste effekten innan bokad tid. Förklara hur han/hon ska göra det. Be att använda plastfolie. Rekommenderas inte att kunden utför det själv om behandlingen skal göras på ögon område. När kunden är redan hos dig, kan du sätta salvan igen för en kort stund före behandlingen. Så klart, om han/hon bor en timme bort från din Salong och måste ta en kollektivtrafik - detta tips är inte det bästa!