Micropigmentering

Victoria Grepo Akademin erbjuder micropigmentering i Stockholm en enklare, roligare och mer lönsam arbetsdag genom utbildningar och ett komplett sortiment med produkter av hög kvalitet.

VG Akademin certifierad av Svenska Hälso & Skönhetsterapeuternas förbund (www.s-hsf.se) och har under åren utvecklats till en trygg partner till svenska kosmetiska pigmenterare. Genom deras höga krav av varumärken, tillsammans med ett bra utbud av utbildningar och en tydlig affärsidé skapas en möjlighet för kosmetiska pigmenterare att göra sin arbetsdag lite enklare, roligare och mer lönsam.

Filosofi

Vår filosofi är helt enkelt - perfektion i allt vi gör. Goldeneye produkter är av högsta kvalitet och hygien, vårt intensiva träningssystem är ett av de bästa i världen och vi strävar efter att leverera en solid stödnätverk för våra studenter.

Kvalitet rådgivning och kvalitetsprodukter som ger absolut säkerhet är av största vikt för Goldeneye. För våra kunder, vi vill bara det bästa.Vårt engagemang sträcker sig längre än de standarder för permanent makeup.

Varumärke

Goldeneye är en tysk-spanska företag med över 20 års erfarenhet. Vi hjälper permanent makeup konstnärer över hela världen för att släppa loss sin kreativitet. Made in Germany • ISO certified according to DIN EN ISO 9001

Produkter

I våra produktionsanläggningar i Spanien, vi uppfyller alla de strängaste europeiska certifieringskrav i fråga om kvalitet, säkerhet och hygien. Vår teknik uppfyller de högsta kraven på kvalitet, säkerhet, hygien och hälsoskydd.

Våra produkter och deras tillverkningsprocess är certifierade.

Akademi

Vi är ledande i världen av permanent makeup tack vare god hygien, säkerhet och trygghet i alla våra tillverkningsprotokoll, vår utbildning och våra produkter.

Våra träningssystem och undervisningsmaterial är kända världen över för sin professionalism, kreativitet, originalitet, erfarenhet och beprövad vetenskaplig noggrannhet.