BB Gow behandling

BB Glow Treatment är den senaste utvecklingen av koreanska kosmetologer för hälsosamt och strålande utseende. Lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.  
BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. Processens unika karaktär är att vi kan arbeta på övre och nedre ögonlocket genom att applicera BB Glow serum med NANO-nålar. BB Glow behandling med  Dermowhite serum från ledande koreansk tillverkare ger en omedelbar och gradvis effekt av strålande och jämnare hudton på ansikte och runt ögonen.

Hur går BB behandling till i en salong:

1. Behandlingen börjar med att rengöra huden. Offtast använder terapeut Ansiktrengöring och Azulen vatten. 

2. Yellow Rose AHA peeling 23 eller 30%. Den tar bort döda celler och orenheter och förbereder huden för att ta emot de aktiva ingredienserna under BB Glow behandling.

3. Huden disenfisieras med Klorgixidin innan terapeuten börjar arbeta med microneedling. 

Kunder som är känsliga tycker att behandling inte speciell smärtsam jumfört med klassisk microneedling. 

3. Under tredje steg appliceras en av Yellow Rose mesoserum beror på kundensbehov. De masseras försiktigt med microneedlingpen i ca 5 minuter. Det steg förbereder huden till Stayve Dermowhite applicering.

4. Efter Yellow Rose mesoserum börjar vi arbeta med Stayve BB Dermowhite N1, 2 eller 3. Färgen väljs beror på kundens hudfärg. Det rekommenderas välja lite ljusare än kundens egen hud färg. Microneedlings NANO -nål. 

5. För den starkaste resultat appliceras YELLOW ROSE BIO Gel MASK. Masken lämnas på i 10-20 minuter. På Bio Gel mask appliceras gas med Azulen.

När microneedlinbehandlingen är klar kan huden vara lite erriterad och röd men ingen blod ska förekomma. 

6.Vi rekomenderar avsluta behandling med Stayve läkande kräm.