Professionella hudvårdsprodukter för microneedling och BB Glow behandling.

MICRONEEDLING I HUDVÅRD, Frågor & Svar

FVad är en Microneedling och hur fungerar det?
S. Microneedling-enheten är ett instrument som består av ett tungt rullhuvud täckt av 192 högkvalitativa titan akupunktur nålar. Micro Needling-rullen har följande åtgärder. Nålarna är utformade för att tränga in i stratum corneum, den hårda yttre ytan av epidermalskiktet i huden, kroppen eller hårbotten. Hundratals små kanaler skapas genom stratum corneum, vilket underlättar passagen och absorptionen av din hudvårdsprodukt, eller minoxidil för håråterställning i dermis, för att maximera absorptionen. Det exfolierar försiktigt överflödiga hudceller som bidrar till hårfollikelnäringskrävande eller för tidig åldrande, och slutligen hårfollikelfel, rynkor, streckmärken, celluliter och ärr. Rullen stimulerar blodflödet till ytan, ger en hudmassage, rensar ut porerna och stimulerar kollagenens återväxt.
 
F. Vadnär BB Glow microneedling?
S. BB Glow behandlingen är en sort av Microneedlingbehandling (fraktionell mesoterapi) var BB-serum levereras med hjälp av en Microneedlingpen och sterila NANO-nålar. 
 
F: Kan jag använda serum och anti-agingprodukter med microneedling?
S. Ja, du kan använda serum vid microneedling, men var medveten om att produkten kommer att penetrera 80% mer än den gör just nu så att du kanske vill experimentera med den mängd du använder. Microneedling roller kan användas av konsumenter mennmicroneedling pen får användas av utbildat terapeut. 
 
F: Är det ok att göra microneedling om jag har haft fillerl som injiceras redan i min hud?
S. Ja, men fråga din injektionist när du kan utföra microneedling. 
 
F. Vad är om munsår och mikronålar?
S. Om du har någon typ av herpesvirus kan du inte använda mikronålaren på det området. När du behandlar ovanstående läppledningar, om du har eller lider av herpeskomplex (kalla munsår) tidigare, se till att microneedling inte rör på läpparna eller att de kalla munsåren kan flamma igen. 
 
F. Jag hade just en microneedling för första gången. Det var ok på den första dagen men vet 2 dagar senare hade jag röda, stöta på mina kinder och panna. Det verkar som om jag har akne?
S. Det låter som om du har släppt toxiner / gamla kollagenfibrer under ytan av huden, vilket är bra självklart. Håll bara området rent och behandla inte igen tills ditt ansikte är klart. Du kan använda fuktkräm. Den förnyande hudcykeln / ny kollagenåterväxt är 4-6 veckor. 
 
F. Skadar microneedling?
S. Nålarna på microneedlingsenheten är tillräckligt långa för att hjälpa till med penetreringen av din hudvårdsprodukt, men kommer inte att skada huden eller hårbotten på något sätt. Det är normalt att huden eller hårbotten blir lite känslig när hårbotten rullar först påbörjas, men de flesta rapporterar inga problem efter några dagar. 
 
F. Så måste du använda en bedövning? 
S. Vissa använder den bedövningskräm. Andra anser att det inte är nödvändigt och hävdar att enheten är lite irriterande eller kittlande, och då blir du van vid det, med andra ord inte smärtsamt. Så det är rättegång och fel och varierar från en person till nästa. 
 
F. Kan jag göra microneedling om jag har aktiv akne?
S. Nej. Nålning bör undvikas vid utbrott. 
 
F. Måste du använda en kräm eller en produkt med nålen?
S. Efter nål, använd en produkt från Yellow Rose med aktiva (vitaminer) ingredienser, eftersom efter nålen kommer huden att absorbera 84% av den produkten - jämfört med 4% utan hudnålning. Nålen underlättar små kanaler / hål för att det bokstavligen ska gå in i huden - smärtfritt.Needling stimulerar blodflödet och kollagen åter tillväxt. Hudvårdsprodukter som används efter rullande är mycket fördelaktiga. Du kan använda vitamin C, olegopeptider eller en högkvalitativ, vitaminberikad aktiv ingrediens fuktkräm från Yellow Rose. 
 
F. Hur länge ser du resultat?
S. All hud är annorlunda så att vi inte kan ge en bestämd tidsram för resultat, men när du gör mictoneedlings  behandlingar kommer din hud att känna ljusare, hårdare och ljusare nästan omedelbart. Om du behandlar ärr eller rynkor kommer du att se resultat varje vecka när huden förändras och kollagen växer igen, sedan efter 1-3 månader djupare resultat. 
 
Fråga: Hur lång tid håller Derma-roller för microneedling?
S. Vår microneedling är mycket hög kvalitet, så med omsorg om valsen, och med kontinuerlig användning kan det ta 2-3 månader. Nålarna sliter inte ut som sådana, eftersom de är titan av medicinsk kvalitet, men med kontinuerlig användning kommer de så småningom att bli trubbiga precis som en dyr rakhyvel skulle. 
 
F. Kan jag använda microneedling på klienter som ammar eller gravid?
S. Anledningen till att jag inte använder en microneedling när den är gravid eller lakterande är att kroppen behöver alla sina vitaminer för att mata barnet. Så eftersom produktionen av nytt kollagen använder vissa vitaminer, är det bäst att inte utför behandlingar vid denna tidpunkt. 
 
F. Vilka namn används för nålning?
S. Needling kallas även kollageninduktionsterapi (CIT) Hudrullning, derma-rullning och hudnåling, PCI-mikrobehålning (perkutan kollageninduktion), Micro-nålterapi och meso-rullning, Multi-trepannisk kollagenpåverkan.   
 
F. Vad händer med färgförändringar på huden som vi kanske kan se några gånger?
S. Missfärgning är sällsynt och i allmänhet bara ett "permanent problem" om en 2,0 eller längre nål används. Förändringar i hudfärgen kan också bero på att toxiner migrerar till ytan och sedan färgar (fläckar) blekna ut som du fortsätter att rulla. Även gamla kollagenfibrer bryts ner när du rullar, och eftersom huden är ojämn kan det se ut som färgförändringar i fläckar, men det är tillfälligt. Ny färg kommer också till huden naturligt som du nål, som i en hälsosam glöd, eftersom porerna städas ut och det nya kollagenet växer. Så det skulle vara den färg du ska vara, som i en hälsosam hudton. Jag skulle inte föreslå att du använder någon kemikalie på färgförändringen, behåll bara nål och låt den balansera ut naturligt - om det någonsin inträffar. 
 
F. Så att nålar skapar kanaler eller hål i huden är de öppna och absorberar också smuts?
S. Nej, de små kanalerna stänger snabbt, inom en timme. 
 
F. Hur länge ska du nåla? 
S. Nödlöpning bestäms inte av tiden. Ännu viktigare är antalet rörelser över ett visst hudområde. Sju (7) rullrörelser sätter 160 pricks per kvadratcentimeter (15 gånger ca 240 pricks). Det ska inte ta mer än 3-5 minuter.
 
 
F. Hur länge ska jag gå med nålar?
S. Placera nålen på huden och flutta med konstant rörelse till änden av hudområdet. Rull två eller tre gånger över samma plats fram och tillbaka över huden och i olika riktningar. 
 
F: Behöver jag sterilisera min Derma-Rollen efter användning?
S. Ja, det är viktigt att hålla rullen i ett rent och sterilt tillstånd. Skölj i varmt rinnande vatten efter varje användning. Ställ huvudet först i sitt skyddskåpa och blöt i enlighet med dina blötprotokoll. När tiden är färdig i saken, skölj och placera bara upp i behållaren som den kommer in med locket vänster öppet för att underlätta fullständig torkning. Använd aldrig enheten mellan klienterna. 
 
F: Hur ofta kan jag behandla en klient? Och hur länge?
S.   Vissa tekniker gör en behandling varannan vecka, andra månadsvis. Använder du Derma -Roll få med tiden kommer även den starkaste nålpunkten att förlora sin skärpa. När det händer ska enheten bytas ut. Du kommer dock att vara nöjd med användningen att du kommer ut ur din mikrobehovsenhet.Fortsätt inte att använda rullen om nålarna blir trubbiga genom brist på vård av produkten.  
 
F: Vad är det bästa sättet att behandla streckmärken med mikronålar?
S. Det bästa sättet att minska utseendet på streckkänslor är att göra microneedling behandling med Yellow Rose "Body" vitaminmix en gång i månaden det behöver 1-2 dygns helande tid. Ha tålamod. Vänta 4-6 veckor för att se ditt resultat då ditt eget kollagen kommer att växa och fylla i streckmärkena. 
 
F. Kan jag behandla mitt ansikte och armar?
S. Alla ansikts-, nack- och kroppsdelar kan behandlas. 
 
F. Hur snabbt kan jag förvänta mig att se resultat från nålar? Hur lång tid måste jag använda den för att bli av med streckmärkena?
S.  Det beror helt på hur djupt streckmarkeringen är, om du gör microneedlin en gång i månaden, väntar på att kollagenet växer igen, kan du titta på 3-6 månader, så det är bara 3-6 månaders behandlingar. Du kommer att se en bra förbättring efter varje helande. 
 
Vill du boka kurs inom microneedling eller BB Glow behandling?