Kroppsvård

Kroppsvårdsprodukter

Många människor ägnar mindre tid åt hudvård för kroppen än för ansiktet. Huden under ens kläder påverkas mindre av olika yttre faktorer men det rekommenderas att även ta hand om denna del av kroppen genom att använda kroppsvårdsprodukter regelbundet. Detta hjälper till att stärka huden, bevara ungdomen, neutralisera stress, förbättra humöret och har en positiv effekt på den allmänna hälsan. Det viktigaste är att köpa hudvårdsprodukter som är anpassade för ens egen kropp och behov.

Professionell hudvård för kroppen

Webbutiken Beauty World Sweden är en butik i Sverige som erbjuder ett brett utbud av kroppsvårdsprodukter gjorda av naturliga aktiva ingredienser. Vi har ett brett utbud av kroppsvårdsprodukter för hemmet och för professionellt bruk. Du kan köpa produkter till konkurrenskraftiga priser för återförsäljare med leverans i hela Sverige.

Vår webbutik innehåller en komplett lista med produkter för grundläggande och avancerad kroppshudvård. Du kan beställa produkter för:

  1. Rengöring - vårdprodukter tar bort orenheter utan att tvätta bort komponenterna i skyddsbarriären. Daglig användning av speciellt vatten, krämer och serum tar bort torrhet, undviker irritation och klåda.
  2. Kroppspeeling – Produkter i denna kategori jämnar ut hudens naturliga färg, påskyndar förnyelsecykeln och saktar ner åldrandeprocessen. Peeling eliminerar och epidermis svarar bättre på efterföljande procedurer, vilket säkerställer deras mer aktiva verkan.
  3. Moisturizers and Protections - specialiserade kroppsvårdsprodukter med effektiva ingredienser som berikar huden med fukt, gör den mjuk och smidig, skyddar den mot skadliga solstrålar, vilket är särskilt viktigt på sommaren.
  4. Skrubbning - tar bort döda celler, ökar blodcirkulationen, jämnar ut tonen, låter huden andas, gör den mjuk och silkeslen.

Du kan också köpa professionella handkrämer, massageoljor och anti-cellulitgeler.

Professionella kroppsvårdsprodukter för återförsäljare

Hos Beauty World Swedens webbutik kan du beställa hudvårdsprodukter för kroppen av hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris för att använda i din salong och för försäljning.