Pigmenter

Letar du efter pigment som hjälper dig att frigöra din konstnärliga venen, men samtidigt förråda dig aldrig med oväntade förändringar? Coloressense är svaret på alla dina önskemål.

Fri från järnoxider

Det här är det första vi vill berätta om Coloressense, för vi vet hur viktigt det är att du vet att du kan använda ett pigment utan att gå igenom allergiska reaktioner! Coloressens speciella formula gör dem perfekt lämpliga även för den mest känsliga huden. Faktum är att de också är fria från Nikel, tungmetaller, cancerframkallande ämnen (som aromatiska aminer, NDELA och PAH), teratogena substanser och azokomposti. Coloressense testas enligt de strängaste medicinska toleransstandarderna. En extra garanti för dem som vill arbeta i total lugn.

Farväl till oönskade toning

Med Coloressense säger du farväl till rädslan för oönskade färgförändringar. Coloressense, tack vare det noggranna valet av komponenter, är exceptionellt stabila och därför klarar de inte. Färgen behåller sin kärna och förnekar aldrig dina förväntningar. Realisera fina linjer och definieras omedelbart: Coloressense innehåller "Water of Hamamelis" från den kända astringerande kraften, vilket underlättar korrekt avsättning av pigmentet, speciellt om det används i synergi med Goldeneye-applikatorerna. Coloressense kan användas rent eller blandas ihop. De ska inte blandas med pigment av en annan generation eller serie.

Alltid ett steg framåt

Välj Coloressense i en bekväm steril, engångsdos och endospack. Coloressense testas inte på djur och överensstämmer med alla relevanta bestämmelser.