Tatueringsnålar

Oavsett hur begåvad du är, är det möjligt att få ett vackert och högkvalitativt resultat endast med professionell utrustning och tillbehör. Nålar för tatuering av den tyska tillverkaren Goldeneye är utformade för att göra mikropigmentering till ett bekvämt, absolut hygieniskt och säkert förfarande för både kunder och utförare. I vår webbutik Beauty World Sweden kan du hitta tatuering snål  makeup från kategori nålar. Här kan du köpa ett alternativ som är kompatibelt med din maskin, som är ordentligt fastsatt i handtaget, levererar stabilt pigment och skadar inte huden under proceduren.

Funktioner i Goldeneye tatueringsnålar

Goldeneye lägger stor vikt vid forskning och utveckling av mikropigmentering verktyg och enheter för att möta behoven hos hantverkare och kunder, samt för att garantera det resultat de önskar.

Vår katalog innehåller pålitliga och högkvalitativa tatueringsnålar med sådana funktioner:

  • Utrustad med unika nanonål form på marknaden.
  • Resultatet är mjukare och ser mer naturligt ut.
  • De klassiska applikations nålar och den modulära SLS-serien är utrustade med ultratunna spetsar som säkerställer hög mikropigmentering noggrannhet. Med Goldeneye nålar är traumatisering av huden minimal.
  • Nåldiameter och konfiguration för en mängd olika pigmentering tekniker, från Nano XTREME och Micro för ultratunna linjer till fem patroner som kan användas för att täcka ärr eller utföra areola tatueringar.
  • Speciell Goldeneye nål med LPMC-form för maximal färgöverföring. På grund av den rundade spetsen på nålarna är traumatiseringen mindre och läkning av huden efter proceduren är snabbare.

I vår butik Beauty World Sweden kan du köpa kosmetisk tatueringsnålar för implementering av vilken mikropigmenteringsteknik som helst. Vi erbjuder att beställa följande typer av patroner:

  • Applikatorn är klassisk - med en eller flera tips, som monteras i en hantag. Formen används vanligtvis för att skapa en snygg fjädring.
  • LPMC applikator - tajtare pigment penitrering. Formens uppgift är att applicera tydliga och tunna konturer. Ofta är det att föredra att köpa det för hårteknik eller tjock skuggning.

De finaste konturerna tillverkas vanligtvis med en ultratunn nano nål applikator. De används också för mycket känsliga områden i ansiktet eller nano skugning teknik.
Ju större antal mikronålar i en applikator desto tjockare blir linjen vid applicering av pigmentet. Om du har några frågor om valet av nålar, vänligen kontakta våra specialister via whatsapp +4670 482 5115

Professionella nålar för kosmetisk pigmentering i Stockholm

I Beauty World Sweden-butiken hittar du certifierade produkter från tysk ledande märke Goldeneye som har testats enligt det internationella ISO-systemet och uppfyller höga europeiska krav. Här kan du köpa originella, pålitliga, säkra och bekväma produkter för mikropigmentering. Om du behöver hjälp i valet kommer vår konsult att svara på frågor och erbjuda flera alternativ för dina krav - hans tjänster är gratis. Snabb leverans är möjlig i alla städer i Sverige.