Microblading handhållen enhet

För en mästare som föredrar den manuella metoden - microblading är noggrannhet i arbetet och bekvämligheten med nål kontroll särskilt viktigt. Verktygen som presenteras i onlinebutiken Beauty World Sweden gör det möjligt för för dig att fullt ut visa din talang eller förbättra kvaliteten på resultatet avsevärt och arbeta med maximal komfort. Här kan du köpa produkter för mikroblading från det tyska varumärket Goldeneye, som producerar professionella produkter för kosmetisk pigmentering. Här finns original Goldrneye certifierade produkter som har godkända och testats enligt ISO-systemet och har fått många positiva recensioner bland mästare och deras kunder. Vi rekommenderar att våra studenter använder samma verktyg i manuella microblading-kurser.

Sortiment av microblading handhållen enhet

Även om nålen är handverktyget i ditt arbete, men utan en microblading penna är det omöjligt att använda den. En microblading handhållen enhet som håller en blad med nålar Detta är en av de viktigaste enheterna för manuell microblading, med vilken alla åtgärder är lättare att utföra, samt att kontrollera deras noggrannhet. Manipula är annorlunda:

  • för runda eller fasade nålar;
  • för tunna enstaka blad;
  • bilaterala;
  • Universell.

Alla microblading pennor som kan köpas i vår butik har en argonomisk form: de passar bra i handflatan, medan händerna är mindre trötta och det finns ingen överbelastning i fingrarna.
Den andra attribut är nålar för microblading med manuell metod. Som regel används klassiska applikatorer för den manuella metoden. De kan ha olika etiketter:

  • R – monterad i en rund bunt för mjuk fjädring och smidiga övergångar.
  • F är uppradade i en rak linje för exakta konturer.

I webbutiken Beauty World Sweden kan du köpa microblading handhållen enhet från ultratunna F till de som är R utformade för att dölja glesa platser eller göra ifyllning. Med deras hjälp kan du implementera vilken manuell microblading-teknik som helst utan att använda en tatueringsmaskin. Du kan enkelt välja sådana produkter med lång, medium eller kort skärpning med önskad diameter för att tillgodose även en icke-standardiserad kundförfrågan när som helst.
Vår katalog presenterar också blad för att korrigera formen på ögonbrynen med olika skärpning och bred.

Kvalitetsprodukter för microblading i Stockholm

Shop Beauty World Sweden erbjuder att köpa nålar, microblading handhållen enhet från den ledande tyska tillverkaren Goldeneye. Alla produkter väljs av våra experter, vilket innebär att de kombinerar tillförlitlighet, användbarhet, noggrannhet, säkerhet och bekvämlighet. Alla microblading handhållen enhet kan beställas med snabb leverans i hela Sverige.