Yellow Rose

Victoria Grepo Akademin AB har fått äran att lansera Yellow Rose professionella SPA- och hudvårdsprodukter i Sverige och är nu ett av 20-tal länder som är med och delar denna upplevelse. Yellow Rose är en professionell hudvårdsserie med rötter från Grekland, ett familjeföretag sedan 1960-talet. Yellow Rose är ett etablerat märke i Europa med lång erfarenhet och exklusivitet och snabba behandlingsresultat. Produkterna innehåller inga miljöfarliga ämnen och har ISO-certifikat.

I Yellow rose produktsortiment hittar du vackra, lyxiga produkter med en mycket hög effekt. Yellow Rose är innovativa produkter som är säkra, effektiva och tillgodoser behoven av Spa/Hudterapeuter såväl som privatkunder. Ingredienserna ger omedelbar och långsiktig effekt.

Vi har allt som du behöver och önskar för att jobba på ett professionellt sätt. Vi vänder oss till dig som är hudterapeut, spaterapeut, massör eller SPA/Hudvårdskola. Vi erbjuder salongsprodukter, försäljningsprodukter samt produkter för skolor och gymnasium för vidareförsäljning till sina elever.

Vi ser gärna att våra kundrelationer blir långsiktiga och personliga. Du är varmt välkommen att bli kund hos oss och lära känna oss och våra underbara produkter, det vi önskar ifrån dig är att du har utbildning, är med i en branschorganisation, och jobbar på en professionell nivå i en professionell miljö.

För att du ska kunna vara expert på Yellow Rose produkter organiserar vi fortbildningskurser och produktgenomgång. Produktutbildningen är kostnadsfri och du är välkommen så ofta du vill. Tillsammans med din personliga kundsupport väljer du ett eller flera teman och skräddarsyr en kurs för just dina behov och önskemål.