Bdr serum | beautyworldsweden.se

BDR serum

Steg för steg till helt enkelt vacker hud med BDR serum

 
B - Biotechnological 
D - Dermaceutical 
R - Reconstruction
 

Steg 3: Serum

Högteknologiska aktiva ingredienser för omedelbart synliga resultat. Återfuktar, mjukar upp och regenererar huden.  Bdr-serum är mycket koncentrerade och mycket effektiva. bdr erbjuder rätt ingredienser för varje hudbehov. 

Alla serum kan appliceras när som helst i kombination eller alternativt exakt var din hud behöver det. 

Re-charge är friskhetssparken för normal, uttorkad eller fet hud. Re-charge intensivt återfuktar - för torr, känslig och mogen hud. 

Re-lax 3 är ett flernivå, regenerativt komplex av aktiva ingredienser med antiinflammatoriska och anti-aging egenskaper, idealisk för oren, inflammatorisk och mycket känslig hud. 

Re-fine är en ultralätt, högdoserad vätska som förfinar porer och mjukar ut huden.

Hudämnes anti-aging

Uttrycket anti-aging, även kallad åldershämning, är en term för åtgärder som syftar till att fördröja människors biologiska åldrande, för att upprätthålla livskvaliteten på äldre ålder så länge som möjligt under lång tid och även för att förlänga livet som helhet. Denna term används i medicin, näringsämnen, kosttillskott industrin, av kosmetiska tillverkare och även i vissa fall i samband med kosmetisk kirurgi.

Anti-aging skiljer sig från föryngring:  Medan åldrande har som mål att sakta ner åldrandet bör det återställas genom föryngring.

Det synliga yttre tecknet av åldrande är åldrandet av huden, som börjar ungefär 25 år och så småningom blir synligt i form av rynkor. Här görs en skillnad mellan biologisk åldrande och åldrande på grund av yttre påverkan. Biologiskt sänks hastigheten av cellförnyelse, förmågan att lagra fukt minskar. I djupare hudlagren bryts ned av enzymet kollagenas med ålder, mer och mer kollagen, vilket gör huden förlorar sin elasticitet.

Den viktigaste yttre faktorn i hudåldring är exponering för UV-strålning, även känd som fotobehandling. UV-strålningen skapar fria radikaler som kan förstöra cellkomponenter och orsaka att celler dör. Omfattande solbad och besök i solariumet i synnerhet intensifierar denna form av åldrande. Även "åldersfläckar" är solskador. Nikotinkonsumtion leder också till för tidig hudåldring med rynkor.

Stiftung Warentest kritiserar regelbundet i sina undersökningar för brist på eller endast kort och låg eller ej bevisad effektivitet av anti-agingprodukter. På ett falskt generaliserat sätt anger Stiftung Warentest att de aktiva ingredienserna endast verkar på ytan av huden och inte tränger in det. Detta gäller dock bara för vissa aktiva ingredienser.

Så problemet med appliceringen över huden är framför allt molekylstorleken. Eftersom det övre skiktet är rik på lipider absorberas lipofila ämnen med låg molekylvikt. Högmolekylär hyaluronsyra (molekylvikt 1,5 till 1,8 mDa (megadalton)) beror på dess molekylstorlek inte kan tränga in djupare i huden, och därför förblir i de övre lagren av huden och är lämplig för utfyllnad huden. Det minskar också irritation. I kontrast kan hyaluronsyra med låg molekylvikt penetrera djupt in i dermis, vilket gör den mer lämplig för medicinska ändamål.

Ett effektivt botemedel mot hudåldring (före skador / rynkor) skulle vara antioxidanter som kan neutralisera fria radikaler. Vitamin C, vitamin B3, a-lipoic syra, grönt te polyfenoler och E-vitamin anses här, särskilt tocotrienoler.  Kosmetik- och kosmetiska läkemedelsindustrin erbjuder ett brett utbud av anti-rynkbehandlingar enligt villkoren för anti-aging eller pro-aging. Ofta används termen också för kosmetisk kirurgi.  Tyvärr kan du inte grädda bort några rynkor i denna värld. En hälsosam livsstil och fördelaktiga gener är förutsättningen för ett friskt utseende. Och ändå existerar de: ingredienser som kan mildra tidernas tecken och kanske till och med hindra deras utveckling.

Peptider  Peptider är endogena proteinkonstruktioner som signalerar cellerna för att starta hudens naturliga regenereringsprocess. De tänder huden för kollagenbildning, till exempel.  Polyfenoler  De finns i grönt te, i druvfrön eller till och med i anti-agingprodukter. Polyfenoler är antioxidanter. Medel: Dessa syreföreningar får det extremt skadliga för de fria radikalerna.  Q10  Detta koenzym verkar också som en radikal scavenger. Det är också viktigt att få näringsämnen som är nödvändiga för hudmetabolism.

Retinol  Retinol är den rena formen av vitamin A (mer specifikt vitamin A1). Det används som ett effektivt botemedel mot rynkor, slingrande hud och pigmenterade fläckar - vilket bevisats av många studier. Även en låg koncentration ökar bindevätskan och hämmar enzymer som bryter ner kollagen. Billigare bieffekt: Det hjälper till med akne. Men: Retinol kan irritera känslig hud, göra den tunnare och därmed mer känslig för solen.

Ceramides  De bildar hudbarriären - de appliceras externt, skyddar huden och gör den mer klumpig.  Mineraler  Även mineraler stöder den naturliga tillförseln av näringsämnen till huden: kisel, vilket förstärker cellens sammanhållning och gör huden tätare och hårdare. Den naturliga fukten kan inte avdunsta, och det finns inga torrkräm. Magnesium hjälper hudcellerna att försörja sig med syre och det lugnar sig. Kalcium sägs hjälpa cellförnyelseprocessen, vilket gör huden tjockare och mjukare igen. Denna effekt visas också av fosfor. Folsyra är avsedd att skydda mot nukleär skada.  C-vitamin C-vitamin har en tredubbelt effekt på hudåldring: den stöder kollagenbildning, har en antioxidant effekt och lyser upp pigmenterade fläckar.

Hyaluronsyra  Extremt populär i alla former av anti-aging vård: Hyaluronsyra kan lagra mycket fukt som en svamp och fungerar som en naturlig klädsel för huden - speciellt för torra rynkor.