Serum & Ampoull

Serumet är den magiska delen i din hudvårdsrutin – det är här ingredienserna finns som verkligen kan påverka huden på djupet. Serum har hög koncentration av aktiva ämnen och dess små molekyler gör att det kan tränga ner djupare än en vanlig kräm.

Vi erbjuder serum, vitaminer och mesococktail för microneedling behandling för dig som arbetar med microneedling eller BB Glow behandling. Aktivt serum för icke-injicerbar mesoterapi och hög aktiva koncentration för långsiktiga resultat.

Sydkorea är kända för innovativ hudvård och många av skönhetstrenderna kommer därifrån, till exempel EGF serum och BB serum. En annan ingrediens som är riktigt populärt och effective är EGF, FGF och BNP (bio nano protein) är  i produkter, vilka koreanska serum har. Det är riktiga mirakelingredienser som passar alla hudtyper och är anti-inflammatoriskt, bakteriedödande, vårdande och återfuktande och regenererande.

Hos oss hittar du de mest effektivaste produkterna från olika tillverkare som Dm.Cell, Stayve, BDR medical, Yellow Rose.