Kemisk Peeling / Exfoliering

bdr baner

Kemisk peeling pris i webbutiken Beauty World Sweden

Kemisk peeling är en process med kontrollerad skada på huden, som uppstår vid användning av speciella kemiska syror. Den är relevant för korrigering av ett antal estetiska brister, samt att öka behandlings effektiviteten. Användningen gör det möjligt att eliminera ett antal hud- och estetiska problem eller avsevärt minska deras synlighet. Du kan beställa professionella peelingar av hög kvalitet i Stockholm i webshop Beauty World Sweden.

Funktioner och effekt av kemisk peeling

Att köpa kemisk peeling och använda regelbundet är viktigt för att uppnå följande resultat:

  • utjämning av hudfärg;
  • utjämning av fina rynkor;
  • minskning av djupa rynkor;
  • eliminering av vissa brister: akneärr, åldersfläckar;
  • återfuktar huden, förbättrar tonen och hudens elastisitet;
  • förstärkning av lokala immun- och regenererande resurser hos dermis

Denna effekt uppnås genom att lösa upp epidermispartiklarna under påverkan av olika syror. De syrorna har en stimulerande effekt på tillväxtfaktorn - enzymer och fibroblaster i dermis. Detta skapar förutsättningar för syntes av kollagen, såväl som glykosaminoglykaner.

Produkterna av kemisk peeling skapar stressiga förhållanden, under vilka syntesen av ämnen på intercellulär nivå dessutom stimuleras, bildandet av de nödvändiga molekylerna uppträder och reparativ cellulär aktivitet ökar.

Efter proceduren uppstår bildandet av nya celler med högt innehåll av fuktgivande komponenter, blodtillförseln förbättras, vilket bidrar till tillförseln av syre och näringsämnen samt avlägsnande av metaboliter. Samtidigt bildas en ny kollagen ram.

Som ett resultat, föryngring av epidermis, utjämning av dermis, följt av komprimering och förtjockning. Det blir homogent. Det finns en rengöring av talg porer. Du kan notera föryngring av huden, återställande av elasticitet.

Professionell kemisk peeling i Stockholm

Företaget Beauty World Sweden erbjuder att köpa kemiska peelingar Stockholm från ledande professionella märke. Det finns produkter med olika sammansättning, vilket gör det möjligt att välja lämpliga alternativ för alla hudtyper och olika problem. Få kostnadsfri råd och träning, och hjälp att välja rätt kemisk peeling för dina kundens behov. Lägg en beställning och få kemisk peeling till tillverkarens pris.