Mask för microneedling

Bdr produkter

En bra vana att ha är att 2 gånger i veckan unna ansikte med en bra ansiktsmask. Rengör huden noggrant med rengöring, ansiktsvatten och en skrubb så att alla döda hudceller försvinner. På så vis kan masken tränga djupare ner i huden och du får mer effekt av ansiktsmasken. Du får använda serum innan för att få en djupare effect.

Var noga med att välja en ansiktsmask som är bra för din hudtyp och tillgodoser dina behov. Vi har en mängd olika masker både i engångsförpackningar och större burkar som håller länge.Vi har masker som är  anti-ageing, fuktgivande. lugnande, lystergivande, närande och renande så det finns något för alla hudtyper och olika sorters behandlingar. Välj mellan gelmasker, peal-off masker, sheet masker och lera masker. Alla maskerna passar perfekt efter microneedling behandling. 

Sydkorea är kända för innovativ hudvård och många av skönhetstrenderna kommer därifrån, till exempel sheet masks. En annan ingrediens som är riktigt populärt är BNP (bio nano protein) och EGF i produkter, vilket BNP sheet mask har.

Det är en riktig mirakelingrediens som passar alla hudtyper och är anti-inflammatoriskt, vårdande och återfuktande.