BDR medical

Öppna upp en ny värld av avanserad hudvård med bdr’s Medical Beauty Concept.

Anpassad innovativa behandlingar med mikro- och nanoteknik och holistisk terapi. 

BDR
B - Biotechnological 
D - Dermaceutical 
R - Reconstruction
 
Bdr Medical Beautys produktsortiment är inte ekologisk eller naturlig kosmetika, utan aktiv ingrediens kosmetika mycket nära medicin.

BDR filosofi är att kontinuerligt förbättra hudens kondition och uppnå bästa möjliga resultat. Vi lägger stor vikt vid kompatibilitet, använder så lite konserveringsmedel som möjligt och undviker dofter så mycket som möjligt.

Med undantag för bivax och propolis (räddningsbalsam) och polyglyceryl-3 bivax (emulgeringsmedelskomponent i Re-firm) använder vi inga animaliska råvaror.

Vi använder inte animaliska råvaror i flaskan, utan råvaror av naturligt, vegetabiliskt, syntetiskt eller biotekniskt ursprung. Till exempel använder vi bara vegetabiliskt glycerin, som erhålls genom att dela vegetabiliska oljor.

Hyaluronsyran är också biotekniskt framställd och inte av animaliskt ursprung. Våra produkter är inte testade på djur och är föremål för ständiga kvalitetskontroller.

Vi är glada att du är intresserad av bdr produkter. Du kan vara säker på att vi alltid är öppna för frågor och önskemål. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss.