Akne hud kosmetika

ACNE THERAPEUTIC LINE -  En linje som hjälper till att upprätthålla akne 

Välj produkter från tre olika varumärken: BDR medical, Dm.Cell medical och Yellow Rose Professional

Akne är en form av inflammation i hårsäckar orsakade av bakterier och Demodex.

Det kan komma från pubertala hormoner, luftföroreningar och stresshälsa, och det är vanligtvis en långvarig hudsjukdom.

Akne förvärras av överdriven talgkörtelaktivitet på grund av ökande hormonsekretion, miljöförstöring och ökad stress.

Akne orsakas av bakterier som växer i den aktiva miljön med fria radikaler, med utgångspunkt från en ökande produktion av talg i hudens fettkörtlar, vilket resulterar i en minskning av livskraften i porerna, vilket påverkar porernas aktivitet.

Bakterieutbredningen främjas av hudens avfallsprodukter såsom talg, och hudföroreningar (såsom åldrande keratin) blockerar hudens porer.

Bakterierna utsöndrar sedan gifter som förstör hårsäckens vägg, vilket orsakar inflammation, hudutslag och bristning av hårsäckens vägg, som sedan börjar förstöra hudens hud.

Bland ingredienserna som hjälper aknehantering är särskilt propolis ett naturligt antibiotikum som representerar en säker och kraftfull förbättring. DM. Cell Cleanser återvinner naturlig hud och lindrar akne med propolis och salicylsyraMSM Dietary Sulphur och Alpha Lipoic Acid formuleras med andra aktiva ingredienser.

Akne är en form av sebomheic dermatit orsakad av bakterier och är den vanligaste kroniska hudsjukdomen. I vår ungdom uppstår akne på grund av den ökande hormonproduktionen under puberteten. De senaste åren upplever dock fler vuxna hudsjukdomar på grund av krävande karriärer, snabba liv, miljöföroreningar och ökande stress. Vuxen akne orsakas av överproduktion av olja i sebaceous körtlar, vilket sedan leder till att poren blir tilltäppt, och sedan uppstår inflammation.

Bakterierna som orsakar akne trivs i en syrefri miljö. Dess utbredning uppmuntras av olja, smuts och föroreningar som fångas i hudens porer. Bakterierna fortsätter att frigöra gifter som arbetar för att bryta ner väggarna i sebaceous körtlar, utbrott i smärtsamma och inflammerade akne lesioner.

Den aktiva ingrediensen i Acne Therapeutic Line är Propolis och salicylsyra. MSM och Alpha lipoic acid. som en effektiv behandling mot akne.