Singel fransar

Produkter för ögonfransförlängning och Lash lift

Att köpa produkter för ögonfransförlängning, Lash lift och Brow lift, är populärt för professionella skönhetssalonger, fransförlängare och fransstylister samt de som går utbildning inom området. Oavsett syftet med köpet ska kvaliteten på material, verktyg och tillbehör alltid komma först. För att beställa fransprodukter behöver du registrera dig och inkomma med en kopia på ditt diplom eller certifikat. . Priserna blir synliga i Beauty World Swedens ögonfransförlängning online shop efter att ditt konto blir godkänt. Vi är en av de ledande inom denna kategori.

Stort urval av produkter från Perfect Silk Lashes

Vi erbjuder allt du behöver för att få den perfekta ögonfransförlängningen. Med våra fransprodukter och verktyg får kunden det önskade resultatet. Ögonfransarna och tillbehören som du kan köpa i Beauty World Swedens webbutik är av premiumkvalitet med konkurrenskraftiga priser. .

I onlinekatalogen hittar du följande produkter:

  1. lösa ögonfransar;
  2. lim för ögonfransförlängning och Lash lift, effektiva borttagningsmedel, primers och cleanser;
  3. fixing gel och keratin för fransar;
  4. ett stort urval av professionella pincetter;
  5. rengöringsmedel;
  6. relaterade tillbehör (blåsare, mikroborstar, silikonkuddar, etc.);
  7. mannekänghuvud för träning.

I Beauty World Swedens webbutik kan du skräddarsy ditt eget ögonfransförlängning kit utifrån dina önskemål och budget. Kontakta oss kostnadsfritt för rådgivning och tips. Ett brett utbud av specialiserade produkter gör att du kan hitta allt du kan behöva i ditt arbete.

Beauty World Swedens webbutik: allt för ögonfransförlängning

Letar du efter var du kan köpa bra lösögonfransar till ett konkurrenskraftigt pris? Välj Beauty World Swedens webbutik! Vi erbjuder våra kunder konkurrenskraftiga villkor för inköp av specialprodukter, set, tillbehör och förbrukningsmaterial. Även i vår webbutik finns det regelbundna kampanjer och rabatter för vissa kategorier av varor.

Högkvalitativ service, konkurrenskraftigt pris, vidareutbildning och ett stort utbud av varor är fördelar du hittar genom ett samarbete med oss. Registrera dig på vår hemsida och upptäck alla fördelarna med att arbeta med professionella fransförlängnings- och Lash liftprodukter.